Med denne Trace 2 MTB sykkelsko fra Sidi vil du oppleve stor komfort. Modellen er ekstra smal rundt hælen og forfoten, for bedre passform og komfort under sykkelturen. Skoen er dekket med et 3-lags Politex-materiale, som har…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Med denne Trace 2 MTB sykkelsko fra Sidi vil du oppleve stor komfort. Modellen er ekstra smal rundt hælen og forfoten, for bedre passform og komfort under sykkelturen. Skoen er dekket med et 3-lags Politex-materiale, som har virkelig gode egenskaper når det gjelder holdbarhet i farger, fleksibilitet og holdbarhet. Sålen er laget av RS17 nylon, som er et sterkt produkt og gir god stabilitet når du tråkker på pedalene.

applikasjon
Spor 2 lukkes via Techno 3 svingbar spenne og 2 borrelåsstropper. Denne løsningen lar deg oppnå millimeterpresisjon når du lukker skoen og dermed oppnår best mulig komfort rundt foten. Modellen er egnet for bruk med SPD, Crankbrother, Look S-track klemmer etc. og er også med utskiftbar framsåle i tilfelle slitasje.

spesifikasjoner

  • Sidi Sykkelsko til MTB
  • Modell: Sidi Trace 2
  • Farge Svart
  • Lukkes via svingbar klemme (Techno 3) og borrelås
  • Passer til følgende klemmer: SPD, Crankbrother, Look S-track etc.
  • Såle: RS17 såle i sterk nylon
  • Fronten på sålen er utskiftbar
  • Smal rundt hælen og forfoten

kvalitetsnivå
Sidi har tradisjonene og verdiene i orden og utvikler sykkelsko i absolutt toppklasse. Sidi understreker komfort og funksjonalitet veldig - fordi bare på denne måten kan de, både amatører og profesjonelle ryttere, ha forutsetningene for å kunne prestere på et høyt nivå. En Sidi sykkelsko produseres alltid i deilige materialer med solide teknologier.

Vedlikehold
Vi anbefaler alltid at du måler foten før du kjøper et par sykkelsko, ettersom størrelsene kan variere. Det er lurt å finne riktig størrelse, da dette vil fremme ytelsen din på sykkelen og er avgjørende for din komfort. Dette gjøres ved å måle fra hæl til stortå og deretter finne riktig størrelse i tabellen nedenfor. Det skal bemerkes at du ofte ender opp med å kjøpe en større størrelse i sykkelsko enn vanlig. Begge føtter skal måles, da det ofte kan oppstå forskjeller i lengde og bredde på føttene. Under målingen skal du ha vekten jevnt fordelt på begge føttene, og deretter legge til 5 mm. for din måling.

Guide størrelse guide

EU-størrelser I centimeter
36 23,5
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Available variants:

40, 41, 42Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.