Med denne Trace 2 MTB sykkelsko fra Sidi vil du oppleve stor komfort. Modellen er ekstra smal rundt hælen og forfoten, for bedre passform og komfort under sykkelturen. Skoen er dekket med et 3-lags Politex-materiale, som har…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Med denne Trace 2 MTB sykkelsko fra Sidi vil du oppleve stor komfort. Modellen er ekstra smal rundt hælen og forfoten, for bedre passform og komfort under sykkelturen. Skoen er dekket med et 3-lags Politex-materiale, som har virkelig gode egenskaper når det gjelder holdbarhet i farger, fleksibilitet og holdbarhet. Sålen er laget av RS17 nylon, som er et sterkt produkt og gir god stabilitet når du tråkker på pedalene.

applikasjon
Spor 2 lukkes via Techno 3 svingbar spenne og 2 borrelåsstropper. Denne løsningen lar deg oppnå millimeterpresisjon når du lukker skoen og dermed oppnår best mulig komfort rundt foten. Modellen er egnet for bruk med SPD, Crankbrother, Look S-track klemmer etc. og er også med utskiftbar framsåle i tilfelle slitasje.

spesifikasjoner

  • Sidi Sykkelsko til MTB
  • Modell: Sidi Trace 2
  • Farge Svart
  • Lukkes via svingbar klemme (Techno 3) og borrelås
  • Passer til følgende klemmer: SPD, Crankbrother, Look S-track etc.
  • Såle: RS17 såle i sterk nylon
  • Fronten på sålen er utskiftbar
  • Smal rundt hælen og forfoten

kvalitetsnivå
Sidi har tradisjonene og verdiene i orden og utvikler sykkelsko i absolutt toppklasse. Sidi understreker komfort og funksjonalitet veldig - fordi bare på denne måten kan de, både amatører og profesjonelle ryttere, ha forutsetningene for å kunne prestere på et høyt nivå. En Sidi sykkelsko produseres alltid i deilige materialer med solide teknologier.

Vedlikehold
Vi anbefaler alltid at du måler foten før du kjøper et par sykkelsko, ettersom størrelsene kan variere. Det er lurt å finne riktig størrelse, da dette vil fremme ytelsen din på sykkelen og er avgjørende for din komfort. Dette gjøres ved å måle fra hæl til stortå og deretter finne riktig størrelse i tabellen nedenfor. Det skal bemerkes at du ofte ender opp med å kjøpe en større størrelse i sykkelsko enn vanlig. Begge føtter skal måles, da det ofte kan oppstå forskjeller i lengde og bredde på føttene. Under målingen skal du ha vekten jevnt fordelt på begge føttene, og deretter legge til 5 mm. for din måling.

Guide størrelse guide

EU-størrelser I centimeter
36 23,5
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5


Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.