Denne originale Atredo-sensoren kan brukes til din trådløse Atredo-sykkelcomputer, det være seg en modell M8 eller M10. Sensoren er en reservedel som gir viktig informasjon til sykkelcomputeren din om. hastighet. applikasjo…
Les mer
Før 65,00
NOK 54,50
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne originale Atredo-sensoren kan brukes til din trådløse Atredo-sykkelcomputer, det være seg en modell M8 eller M10. Sensoren er en reservedel som gir viktig informasjon til sykkelcomputeren din om. hastighet.

applikasjon
Denne sensoren fra Atredo viser seg å være et viktig verktøy for den trådløse enheten din, der den kan sende viktig informasjon tilbake til sykkelcomputeren din, slik at du kan optimalisere treningen og konkurransedyktig kjøring. Sensoren passer til M8 og M10 fra Atredo.

spesifikasjoner

  • Passer til Atredo M8 og M10
  • Batteri: CR2032
  • Materiale: plast
  • Farge Svart

Monterings
Denne Atredo-sensoren må sitte inne i forgaffelen og være utstyrt med en kabelstrimmel. Når sensoren er riktig montert, må eikemagneten passere sensorposisjonen i en avstand på 8 mm.

kvalitetsnivå
Som vanlig leverer Atredo her et produkt av høy kvalitet til en lav pris. Dette produktet er en reservedel. Vær oppmerksom på at en sensor allerede er inkludert på Atredo sykkelcomputeren. Derfor trenger du bare å kjøpe denne sensoren hvis den har gått tapt, ødelagt eller hvis du vil bruke datamaskinene i flere sykluser, uten å måtte flytte sensoren.

EAN: 5712934004867Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.