Hvis putene i Rudy Prosjektets Windmax sykkelhjelm må byttes, bør du ta et sett som dette. Putesettet er laget av et hyperallergisk og svettefast materiale som er enkelt å installere i hjelmen din. Vær oppmerksom på at putes…
Les mer
NOK 259,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Hvis putene i Rudy Prosjektets Windmax sykkelhjelm må byttes, bør du ta et sett som dette. Putesettet er laget av et hyperallergisk og svettefast materiale som er enkelt å installere i hjelmen din. Vær oppmerksom på at putesett alltid kommer med Rudy Project hjelmer, og at dette settet ikke er et nødvendig kjøp for en hjelm, men bare en mulighet til å erstatte ødelagte eller stinkende puter.

applikasjon
Putesettet kan brukes til alle Sterling sykkelhjelmer fra Rudy Project. Putesettet er en reservedel og ikke et nødvendig kjøp hvis du kjøper en ny Rudy Project Sterling sykkelhjelm.

spesifikasjoner

  • For Rudy Project Windmax sykkelhjelmer
  • Vaskbar
  • Hyperallergiske og svettefast materialer

kvalitetsnivå
Putesettet er laget av allergivennlige materialer som tåler vask. Vi påpeker at dette er en reservedel som kan brukes når putesettet i Racemaster sykkelhjelmen din trenger en erstatning, og ikke et nødvendig kjøp hvis du kjøper en ny hjelm, da nye hjelmer leveres med minst ett putesett.

Vedlikehold
Putesettet kan med fordel vaskes. Vi anbefaler at du vasker i fin vask på 30 grader og bruker et spesielt sportsvaskemiddel som kan bekjempe og forhindre svette lukt.

EAN: 655586787779Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.