Her får du et sett originale skjermer fra Puky som er enkle å sette på barnets løpesykkel. Så om du har en liten tulling som liker å bruke sykkelen i all slags vær, så er det en god idé å sette disse skjermene på løpesykkelen…
Les mer
NOK 123,26
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Her får du et sett originale skjermer fra Puky som er enkle å sette på barnets løpesykkel. Så om du har en liten tulling som liker å bruke sykkelen i all slags vær, så er det en god idé å sette disse skjermene på løpesykkelen. Skjermene beskytter barnet mot flekker av gjørme og vann.

Bruk
Bakskjermen monteres ved å skru setet av. Deretter føres bakskjermen på setestolpen. Det må brukes en skiftenøkkel på 8 mm, samt en unbrakonøkkel på 5 mm. Forskjermen kan monteres uten bruk av verktøy og skal ganske enkelt festes til rammen ved hjelp av monterte borrelåsstrimler.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Mål bakskjerm: Lengde: 26 cm og bredde: 7 cm
  • Forskjermens mål:�Lengde: 18,5 cm og bredde: 8 cm
  • Passer for Pukys løpesykler (unntatt LR Ride og LR Ride Br)

Kvalitetsnivå
Denne bakskjermen er en original reservedel fra Puky, laget i samme høye kvalitet som resten av selskapets utmerkede produkter.

Vedlikehold
Skjermene behøver samme vedlikehold som sykkelen - vask dem grundig en eller to ganger i året, slik at de holder lengre.

EAN: 4015731094156

Ingen anmeldelser for dette produktet.