Som barn er det en flott ting med en bjelle på sykkelen. Derfor har Puky designet denne serien med ringeklokker spesielt for bruk på trehjulssyklene deres for de minste barna. Klokken er spesialdesignet for å gjøre den enkel…
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Som barn er det en flott ting med en bjelle på sykkelen. Derfor har Puky designet denne serien med ringeklokker spesielt for bruk på trehjulssyklene deres for de minste barna. Klokken er spesialdesignet for å gjøre den enkel å bruke for små barn. Dvs at den ikke er for stram eller vanskelig å bruke. Med klokken øker ikke bare barns sikkerhet i trafikken, du gir den også større kjøreglede.

applikasjon
Selv om klokken er designet for Pukys trehjulssykler, kan den med rette brukes til andre sykler som har en styrediameter på 16-18 mm. Klokken er fargerik designet for å passe til Pukys vakre sykler. Klokken har en høy og tydelig tone.

spesifikasjoner

  • Farge: blå, rosa eller rød
  • Diameter: 5,5 cm
  • Styrediameter: 16-18 mm
  • Materiale: Plast og metall

Monterings
Klokken monteres enkelt med en Phillips skrutrekker.

kvalitetsnivå
Disse originale Puky-klokkene er laget av plast og metall av god kvalitet. De er enkle å bruke selv for de minste barna, og med de mange flotte farger og design, er det definitivt en versjon som vil bli en hit med barnet ditt.

Vedlikehold
Denne vekkerklokken krever minimalt med vedlikehold, men vi anbefaler regelmessig rengjøring.

Available variants:

Blå, Pink, RødDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.