Puky har utviklet denne klokken spesielt for montering på løpesykler; Pukylino, Wutsch og Fitsch. Ikke bare er klokken et nyttig verktøy for å øke barnets sikkerhet, det er også morsomt for de minste barna. Så med en bjelle …
Les mer
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Puky har utviklet denne klokken spesielt for montering på løpesykler; Pukylino, Wutsch og Fitsch. Ikke bare er klokken et nyttig verktøy for å øke barnets sikkerhet, det er også morsomt for de minste barna. Så med en bjelle på løpesykkelen, kan nå balansen utfordres enda mer, med gode turer og litt høyere sikkerhetsnivå. Den er tilgjengelig i tre flotte farger som er appellerende for barn.

applikasjon
Ringeklokken er ikke bare kompatibel med løpesyklene Pukylino, Wutsch og Fitsch, men er selvfølgelig kompatibel med sykler som har en ledediameter på 18 mm. Den klare og høye lyden fra klokken lar barnet ditt trekke oppmerksomhet til seg selv i trafikken, skogen eller hvor du liker å sykle. Barnet får ringeklokka ved å slå på den svarte ringen som sitter rundt klokkehodet. Klokken er designet slik at barnet lett kan få et godt grep rundt det.

spesifikasjoner

  • Farger: blå, rosa og rød
  • Diameter: 4,5 cm
  • Styrediameter: 18 mm
  • Materialer: Plast og metall

Monterings
Klokken monteres enkelt med en Phillips skrutrekker.

kvalitetsnivå
Denne klokken er laget av faste materialer i form av plast og metall. Det gir en tydelig og tydelig lyd slik at barnet ditt kan bli hørt av andre.

Vedlikehold
Denne vekkerklokken krever minimalt med vedlikehold, men vi anbefaler regelmessig rengjøring.

Available variants:

Blå, Pink, RødDenne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.