Gratis frakt*
999 NOK
365 dagers returrett
Denne smarte RT 2-sykkelvesken fra Puky er spesialdesignet for å sitte på en trehjulet Puky Fitsh barnesykkel. Den smarte vesken er stor og romslig, slik at barnet ditt enkelt kan ha plass til favorittleketøyene sine, eller …
Les mer
Før 229,00
NOK 115,00
På lager
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt fra 999,- Gratis frakt*
999 NOK
Spørgsmål? Ring på 23 96 61 87 eller skriv til info@atredo.no
'

Denne smarte RT 2-sykkelvesken fra Puky er spesialdesignet for å sitte på en trehjulet Puky Fitsh barnesykkel. Den smarte vesken er stor og romslig, slik at barnet ditt enkelt kan ha plass til favorittleketøyene sine, eller de mange spennende tingene du møter når du går. Vesken er designet for å være enkel å bruke selv for de minste barna.

applikasjon
Montering av vesken er rask og enkel - til og med så enkel at barnet ditt enkelt kan hjelpe med monteringen. De sydde borrelåsstroppene trenger bare å klemmes på forskjellige steder på rammen av sykkelen, og da er babyen klar for avreise.

spesifikasjoner

  • Farge: blå
  • Veske til Fitsch trehjuling
  • Mål: 25 x 25 x 11 cm
  • romslig
  • borrelås
  • Enkel og rask montering

kvalitetsnivå
Posen er superenkelig og rask å montere. Som enkelt kan festes ganske enkelt ved å klemme fast borrelåsstroppene på sykkelen. Sykkelvesken er laget av slitesterke materialer som tåler slitasje hos barnet ditt.

Vedlikehold
Du kan rengjøre denne posen ved å tørke av den med en fuktig klut. Forsikre deg om at det ikke samler seg rester i borrelåsstroppene for å forlenge levetiden etter beste evne.

EAN: 4015731097362Denne teksten er automatisk oversatt. Ny og bedre tekst kommer.
Ingen anmeldelser for dette produktet.