2 anmeldelser
Denne støtten passer til Pukys LR M-sykkel. Støtten gjør at sparkesykkelen kan stå i stedet for å bli liggende og flyte. Støttefoten er laget av et solid, men likevel lett materiale som gir beinet lang levetid. Støttefoten ka…
Les mer
NOK 103,71
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne støtten passer til Pukys LR M-sykkel. Støtten gjør at sparkesykkelen kan stå i stedet for å bli liggende og flyte. Støttefoten er laget av et solid, men likevel lett materiale som gir beinet lang levetid. Støttefoten kan også forkortes i lengde for å passe til barnets preferanser.

Bruk
LR M fra Puky er en solid støttefot for barnet ditt, slik at sykkelen kan etterlates uten bekymring. Støtten er laget med et endestykke i plast på foten og kan enkelt monteres på din Puky-sykkel.

Spesifikasjoner

  • Modell: LR M
  • Materiale: Lett aluminium
  • Endestykke av plast
  • Kan forkortes

Montering
Denne støttefoten kan lett monteres på din sparkesykkel fra Puky med det medfølgende beslaget og mutteren som også følger med. Her bør man benytte seg av en unbrakonøkkel.

Kvalitetsnivå
Puky har skapt seg et stort navn ved å gi hele verdens barn den komforten og funksjonaliteten som de fortjener. Kvaliteten kommer av at Puky bruker robuste materialer og løsninger som gjør sykling og ferdsel i trafikken til en lek. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Denne støtten krever ikke noe spesielt vedlikehold, men kan gjerne tørkes over med en fuktig klut hvis den blir skitten. Det kan også være en god idé å bruke litt syrefri olje til gjengene, og etterspenner mutteren.

EAN: 4015731096068

29.07.2019
Fin støttefod, men al for stram til at barnet selv kan bruge den.
21.11.2017
Super godt, det virker som det skal ! Og hurtig levering