Denne Puky støttefoten passer til selskapets modell Z8 så vel som 18 "og 24" sykler. Det er en god idé å tilkjøpe dette støttebeinet, da du derved unngår riper og skrammer på sykkelen når den står oppreist. Aluminiumskonstruk…
Les mer
NOK 82,68
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne Puky støttefoten passer til selskapets modell Z8 så vel som 18 "og 24" sykler. Det er en god idé å tilkjøpe dette støttebeinet, da du derved unngår riper og skrammer på sykkelen når den står oppreist. Aluminiumskonstruksjonen sørger også for at sykkelen får stabilitet og komfort uten at den plager kjøreturen. Støttefoten kan også forkortes i lengde for å passe til barnets preferanser.

Bruk
Denne Puky-støttefoten kan gi barnet den komforten og stabiliteten som kreves når du forlater sykkelen uten ettertanke. Støttefoten kan brukes på Z8, 18" og 24" der den enkelt kan monteres på sykkelen.

Spesifikasjoner

  • Modell: Z8
  • Materiale: Lettvekts aluminium
  • Endestykke av plastikk
  • Kan forkortes

Montering
Støttefoten krever ikke mye verktøy når du monterer, med de medfølgende beslag og muttere gjør det enkelt å bruke. Ved monteringen bør man bruke en unbrakonøkkel.

Kvalitetsnivå
Puky gir et høyt kvalitetsnivå med sine produkter som kan gjøre livet enklere for verdens barn. Dette skjer med en utvikling der det er økt fokus på komfort og funksjonalitet i produktene. Her defineres produktene av et nøye materialvalg og innovative teknologier som har barnets behov i fokus. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Dette støttebeinet fra Puly krever ikke noe videre vedlikehold, men kan raskt tørkes over med en fuktig klut når den blir skitten. Det kan dessuten være ideelt å bruke litt syrefri olje på gjengene, samt etterspenne skruene ved montering.

EAN: 4015731095184

Ingen anmeldelser for dette produktet.