1 anmeldelser
Her finner du en original støttefot fra Puky spesielt utviklet for bruk på deres FS-Z6-sykler. Støttefoten er laget av en solid, men lett aluminiumsblanding som lett kan holde barnets sykkel stabil. Støttebeinet kan også fork…
Les mer
NOK 90,19
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Her finner du en original støttefot fra Puky spesielt utviklet for bruk på deres FS-Z6-sykler. Støttefoten er laget av en solid, men lett aluminiumsblanding som lett kan holde barnets sykkel stabil. Støttebeinet kan også forkortes i lengde slik at barnet kan tilpasse sine preferanser.

Bruk
Dette smarte støttebeinet fra Puky gir anledning til en økt komfort og stabilitet til sykkelen fra Puky. Støttebenet kan naturligvis også brukes på andre barnesykler opptil størrelse 16".

Spesifikasjoner

  • Modell: FS-Z6
  • Materiale: Lett aluminium
  • Endestykke av plast
  • Kan forkortes

Montering
Denne støttefoten kan lett monteres på din sparkesykkel fra Puky med det medfølgende beslaget og mutteren som også følger med. Her bør man benytte seg av en unbrakonøkkel.

Kvalitetsnivå
Puky indikerer et høyt kvalitetsnivå med sine sykler og sykkeldeler, der barnets sikkerhet og komfort ligger i produktene som er definert. Dette er forankret i solide materialer og teknologier der barnet kan ha et trygt og sikkert liv på sykkelen. Kunden kan derfor være trygg ved kjøp av produkter fra Puky.

Vedlikehold
Støttefoten krever ikke mye vedlikehold, men kan enkelt tørkes over med en fuktig klut ved skitt og smuss. Det kan dessuten være ideelt å bruke litt syrefri olje på gjengene, samt etterspenne skruene ved montering.

EAN: 4015731095160

10.08.2018
Hurtig levering som altid. Varen er som beskrevet, rigtig god kvalitet og nemt for min datter at bruge, der er ikke et øje tørt.