4 anmeldelser
Zebla Sportsvask sørger for å nøytralisere og fjerne luktmolekyler ved hver vask -� helt uten tilsetningsstoffer! Sykkelklær, og treningsklær i det hele tatt, har en tendens til å lukte dårlig ganske fort. Luktmolekylene i sp…
Les mer
NOK 109,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt fra 899,- Gratis frakt*
899 NOK
'

Zebla Sportsvask sørger for å nøytralisere og fjerne luktmolekyler ved hver vask -� helt uten tilsetningsstoffer! Sykkelklær, og treningsklær i det hele tatt, har en tendens til å lukte dårlig ganske fort. Luktmolekylene i sportsklærne er ikke vannoppløselige, og� fordi vanlig vaskemiddel kun innkapsler disse molekylene, kommer tøyet til å lukte vondt igjen når det blir varmet opp av kroppen under trening.

Bruk
Zebla Sportsvask kan både brukes ved maskinvask og som håndvaskemiddel, og er derfor også ordentlig god å ha med på den aktive ferien.
En dosering ved en vask av normalt skitten tøy ved høyst 60�C, er 50 ml. Er tøyet ekstra skittent, økes doseringen med 15 ml.
Lukter sportstøyet ordentlig dårlig, er det er fordel å legge klærne i bløt et par timer før det vaskes i maskinen. Kan ikke produktet legges i vaskemaskinen umiddelbart, kan du bruke Zebla Luktfjerner

Spesifikasjoner

  • 500 ml. flaske med skrukork
  • Må ikke anvendes ved vasker inneholdende ull og silke
  • Kan brukes til maskinvask og håndvask
  • Kan brukes til vasker ved høyst 60�C
  • Fjerner den dårlige lukten hver gang

Kvalitetsnivå
Zebla Sportsvask er produsert uten parabener, fluorforbindelser og methylisothiazolinone(MI). Dette er en dansk-produsert produkt som fokuserer på gjenbruksemballasje.

EAN: 5700004002677

16.08.2018
Fjernede ikke svedlugten men tilførte til gengæld besværende parfumeduft
17.04.2018
Anvender det meget ofte og giver tøjet en behagelig duft og hygiejnisk
05.01.2018
17.02.2016
Det er et rigtigt godt produkt. Det fjerner svedlugt, hvor andre metoder jeg har prøvet, har fejlet.