I forbindelse med ditt besøk på vår hjemmeside Atredo.no behandler vi løpende personopplysninger om deg. Les mer om hvordan vi bruker cookies her.

Nettbutikken Atredo.no er eid og drevet av:

Cykelpartner.dk ApS
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev
Danmark
CVR-nr. 18556839

Atredo.no er norsk registrert:  

Organisasjonsnummer: 922 083 835
c/o Athene Group AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 Oslo
Norge

Selskapet omtales nedenfor som Atredo.no, vi, oss eller våre.

Det er utelukkende Atredo.no som er dataansvarlig for behandlingen.
Ytterligere behandler vi opplysninger når du gjennomfører et kjøp. Vår behandling skjer på bakgrunn av at vi skal gjennomføre en ordre for deg. For at din ordre kan gjennomføres har vi mottatt opplysninger fra deg med ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer/mobilnummer. I noen tilfeller ønsker kunder å benytte deres returrett og få pengene tilbake, og kun i dette tilfellet er vi i besittelse av ditt kontonummer, og kun hvis vi ikke kan refundere direkte til samme betalingsmiddel som ble brukt ved bestilling.

Behandling av personopplysninger skjer på bakgrunn av interesseavveiningsregelen og vår legitime interesse til behandling og oppbevaring av dine personlige data skjer som følge av at vi skal oppfylle en kontrakt for deg. Vi innhenter derfor ikke ditt samtykke til behandling om deg med dette formålet.

Hvem videresendes dine opplysninger til:

For å kunne gjennomføre din ordre videresender vi navn, adresse og e-post til en relevant tredjepart. I din sak vil det være Epay, 3D Logistik, Bring, Klarna, Vipps, Mailchimp, Hello Retail samt evt. Ipay og Trustpilot.

Ytterligere kan det inngå personopplysninger til vår revisor ved stikkprøvekontroll og vår norske MVA-representant Athene Group AS.

Kontakter du kundeservice, vil dine personopplysninger på samme måte bli tilgjengelig for vår eksterne norske kundeserviceavdeling v/ MakesYouLocal P/S.

Hvis du returnerer en vare i forbindelse med angrerett eller reklamasjon, vil dine personopplysninger deles med vårt eksterne norske returlager Direct House Arendal AS.

Selskaper som behandler data kan bare håndtere opplysninger for å levere den aktuelle tjenesten til oss, og har ikke anledning til å behandle opplysningene på annen måte enn slik vi bestemmer. Dette betyr at tjenesteleverandører heller ikke kan bruke opplysningene til egne formål.

Vi inngår skriftlige databehandlingsavtaler med vår leverandør, i tråd med kravene som stilles i lovgivningen.

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysninger om deg:

Som hovedregel oppbevarer vi personopplysninger i 5 år etter at en kontrakt er endelig avsluttet, hvilket er fristen der Atredo.no kan risikere å bli møtt med krav i anledning av kontraktens oppfyllelse.

Dine rettigheter og tilgang til å klage:

Du har etter databeskyttelsesforordningen en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av opplysninger om deg. Hvis du vil gjøre bruk av disse rettighetene, skal du kontakte oss. Det kan du enklest gjøre ved å sende en e-post til info@atredo.no. Du kan også ringe oss på tlf. 23 96 61 87, men vi anbefaler at du kontakter oss skriftlig, så det ikke oppstår misforståelser. Du kan lese mer om dine rettigheter her:

Rett til innsyn:

Du har rett til å få innsyn i opplysningene som vi behandler om deg, samt en rekke ytterligere opplysninger. For å få innsynsrett ber vi deg sende en e-post til info@atredo.no, som videresender din henvendelse til den dataansvarlige.

Rett til korreksjon (rettelse):

Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet.

Rett til å bli slettet:

I særlige tilfeller har du rett til å få slettet opplysninger om deg innen tidspunktet for vår vanlige, generelle sletting inntreffer.

Rett til begrensning av behandling:

Du har i visse tilfeller rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger.

Rett til å transmittere opplysninger (dataportabilitet):

Du har i visse tilfeller rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig anvendt maskinlesbart format, samt å få overført dine personopplysninger fra én dataansvarlig til en annen uten hindring.

Rett til tilbakekallelse av samtykke:

Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ditt samtykke som du har gitt oss i forbindelse med eksempelvis mottakelse av nyhetsbrev. Hvis du ønsker å tilbaketrekke ditt samtykke, ber vi deg kontakte oss på (OBS: e-post) der din henvendelse vil bli videresendt til den dataansvarlige hos oss.

Rett til å klage:

Du har rett til å innsende en klage til Datatilsynet hvis du er utilfreds med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no