Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

I forbindelse med ditt besøk på vår hjemmeside Atredo.no behandler vi løpende personopplysninger om deg. Les mer om hvordan vi bruker cookies her.

Nettbutikken Atredo.no er eid og drevet av:

Cykelpartner.dk A/S
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev
Danmark
CVR-nr. 18556839

Atredo.no er norsk registrert:  

Organisasjonsnummer: 922 083 835
c/o Athene Group AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 Oslo
Norge

Selskapet omtales nedenfor som Atredo.no, vi, oss eller våre.

Det er utelukkende Atredo.no som er dataansvarlig for behandlingen.
Ytterligere behandler vi opplysninger når du gjennomfører et kjøp. Vår behandling skjer på bakgrunn av at vi skal gjennomføre en ordre for deg. For at din ordre kan gjennomføres har vi mottatt opplysninger fra deg med ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer/mobilnummer. I noen tilfeller ønsker kunder å benytte deres returrett og få pengene tilbake, og kun i dette tilfellet er vi i besittelse av ditt kontonummer, og kun hvis vi ikke kan refundere direkte til samme betalingsmiddel som ble brukt ved bestilling.

Behandling av personopplysninger skjer på bakgrunn av interesseavveiningsregelen og vår legitime interesse til behandling og oppbevaring av dine personlige data skjer som følge av at vi skal oppfylle en kontrakt for deg. Vi innhenter derfor ikke ditt samtykke til behandling om deg med dette formålet.

Hvem videresendes dine opplysninger til:

Når vi behandler bestillingen din, videresender vi navn, adresse og e -post til en relevant tredjepart. I ditt tilfelle kan det være:

Bambora, NETS, Quickpay, 3D Logistik, Post Nord, BRING, DAO, DHL, Coolrunner, Homerunner, Viabill, Santander, Klarna, Apsis One, Hello Retail, Trustpilot, DIXA, Dynalogic, Chainbox, Tecsys, Mobilepay, Leadfamly.

Ytterligere kan det inngå personopplysninger til vår revisor ved stikkprøvekontroll og vår norske MVA-representant Athene Group AS.

Kontakter du kundeservice, vil dine personopplysninger på samme måte bli tilgjengelig for vår eksterne norske kundeserviceavdeling v/ MakesYouLocal P/S.

Hvis du returnerer en vare i forbindelse med angrerett eller reklamasjon, vil dine personopplysninger deles med vårt eksterne norske returlager Direct House Arendal AS.

Selskaper som behandler data kan bare håndtere opplysninger for å levere den aktuelle tjenesten til oss, og har ikke anledning til å behandle opplysningene på annen måte enn slik vi bestemmer. Dette betyr at tjenesteleverandører heller ikke kan bruke opplysningene til egne formål.

Vi inngår skriftlige databehandlingsavtaler med vår leverandør, i tråd med kravene som stilles i lovgivningen.

Vilkår for samtykke:

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at Atredo kan sende deg e-poster som inkluderer kampanjer, nyheter, inspirasjon, konkurranser og tilbud. Samtykke innebærer også at vi kan sende autogenererte e-postmeldinger basert på interesser og atferd på våre nettsteder, for eksempel kategori og produktinteresser. Samtidig kan Atredo samle inn og bruke data om deg og dine aktiviteter, og koble slike data med annen informasjon som Atredo allerede har. Dette kan være informasjonskapsler fra www.atredo.no, som inkluderer kan brukes til å lage en profil som kan målrette henvendelsene til deg.
Atredo kan dele data om deg og dine aktiviteter i gruppen. Dataene dine vil alltid bli lagret sikkert i gruppen, og du kan alltid kontakte Atredo hvis du har spørsmål eller ønsker angående. data om deg og dine aktiviteter. Du kan alltid tilbakekalle ditt samtykke via e-post - også til partnerne som Atredo har delt dataene dine med. Det vil alltid være en lenke for avmelding nederst i alle våre nyhetsbrev. Hvis det er andre relevante produkter, partnere eller måter å kommunisere i fremtiden, må Atredo bruke dette samtykke for å informere deg.

Behandling av uønskede og forespurte jobbsøknader:

Ved søknader behandler og lagrer vi alle innsendte personopplysninger så lenge rekrutteringsprosessen pågår, hvoretter vi sletter personopplysningene. En rekrutteringsprosess vil vare maksimalt 6 måneder, siden vi ikke lukker en rekrutteringsprosess før prøveperioden er utløpt. Hvis du varsler oss om å slette din personlige informasjon tidligere, vil vi selvfølgelig overholde dette.
Vi lagrer aldri uønskede søknader i mer enn 6 måneder etter mottakelse. Hvis vi ringer deg til et jobbintervju, vil vi beholde søknaden til vi har tatt en endelig beslutning. Hvis du blir varslet om avslag før de seks månedene har gått, vil vi slette søknaden umiddelbart deretter.

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysninger om deg:

Som hovedregel oppbevarer vi personopplysninger i 5 år etter at en kontrakt er endelig avsluttet, hvilket er fristen der Atredo.no kan risikere å bli møtt med krav i anledning av kontraktens oppfyllelse.

Dine rettigheter og tilgang til å klage:

Du har etter databeskyttelsesforordningen en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av opplysninger om deg. Hvis du vil gjøre bruk av disse rettighetene, skal du kontakte oss. Det kan du enklest gjøre ved å sende en e-post til info@atredo.no. Du kan også ringe oss på tlf. 23 96 61 87, men vi anbefaler at du kontakter oss skriftlig, så det ikke oppstår misforståelser. Du kan lese mer om dine rettigheter her:

Rett til innsyn:

Du har rett til å få innsyn i opplysningene som vi behandler om deg, samt en rekke ytterligere opplysninger. For å få innsynsrett ber vi deg sende en e-post til info@atredo.no, som videresender din henvendelse til den dataansvarlige.

Rett til korreksjon (rettelse):

Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet.

Rett til å bli slettet:

I særlige tilfeller har du rett til å få slettet opplysninger om deg innen tidspunktet for vår vanlige, generelle sletting inntreffer.

Rett til begrensning av behandling:

Du har i visse tilfeller rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger.

Rett til å transmittere opplysninger (dataportabilitet):

Du har i visse tilfeller rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig anvendt maskinlesbart format, samt å få overført dine personopplysninger fra én dataansvarlig til en annen uten hindring.

Rett til tilbakekallelse av samtykke:

Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ditt samtykke som du har gitt oss i forbindelse med eksempelvis mottakelse av nyhetsbrev. Hvis du ønsker å tilbaketrekke ditt samtykke, ber vi deg kontakte oss på (OBS: e-post) der din henvendelse vil bli videresendt til den dataansvarlige hos oss.

Rett til å klage:

Du har rett til å innsende en klage til Datatilsynet hvis du er utilfreds med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no