Trening og energi

Energiprodukter

Grunnen til at det er viktig at du kjøper og benytter energiprodukter når du trener, er at kroppen skal ha noe å arbeide med hele tida. Hvis du ikke bruker energi kan du oppleve at kroppens energidepoter blir tømt, og deretter vil treningen føles helt umulig og uoverkommelig. Der finnes mange forskjellige former for energi, og det hele handler om hva du vil med treningen din og hva du mangler når du er ute og sykler. Vi har et bredt utvalg av energi og protein som du kan se hvis du klikker deg videre inn på energi.

Treningsutstyr

Der er et hav av treningsutstyr du kan benytte, både hvis du gjerne vil kunne se rutene dine når du har vært ute og sykle, eller hvis du ønsker å bruke sykkelen din om vinteren. Sykkelruller er en god måte å holde formen vedlike selv om det er dårlig vær ute. Er du en ivrig syklist bør du ha en sykkeldatamaskin som viser deg f.eks. hastighet, puls, distanse osv. Det gjør at du får mye mer ut av treningen din. I tillegg har vi utstyr til spinning, som f.eks. sko, klosser, pedaler osv.

Her kan du se alle kategoriene har vi innen treningsutstyr og energi. Når du klikker deg videre, vil du kunne se flere underkategorier der du kan velge akkurat det du ønsker. Vi dekker bredt innenfor sykling, trening, sykkelruller og utstyr til spinning.