3 anmeldelser
Denne Winther-sykkelen er ideell for barn på ca. 1-4 år. Sykkelen som er produsert siden 1935 produseres i dag i et smart og klassisk design med stor vekt på sikkerhet og høy kvalitet. BrukDen kjente lille trehjulssykkelen ha…
Les mer
NOK 1 025,00
Vi sender i dag* Bestill innen kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer.
Gratis frakt*
899 NOK
'

Denne Winther-sykkelen er ideell for barn på ca. 1-4 år. Sykkelen som er produsert siden 1935 produseres i dag i et smart og klassisk design med stor vekt på sikkerhet og høy kvalitet.

Bruk
Den kjente lille trehjulssykkelen har i mange tiår satt barns fantasi i gang og utviklet motorikken deres. Den slagfaste pulverlakkeringen sikrer at den holder til litt mer av alt - ikke kun litt mer regn og rusk, litt fler slag og skrammer - men også til neste generasjon.

Å lære å sykle er en viktig del av barns utvikling. Den forbedrer motorikk og balanse, og bidrar med høy lekeverdi hos barna. Tipperen gjør det morsomt for barna å transportere sand, bamser, biler eller dukker i rundt i den store verden.

Spesifikasjoner

  • Farge: Svart
  • Med tipper
  • Passer til skrittlengde: 28-38 cm.
  • Lengde: 73 cm
  • Bredde: 44 cm
  • Høyde: 53 cm
  • Vekt: 6,5 kg
  • Materiale: Stål

Klargjøring
Sykkelen leveres som den er vist på bildet, og sykkelen er 90% samlet i en lukket pappkasse. Du trenger bare å montere styre, forgaffel og sete. Alt du trenger av verktøy til montering følger med.

Kvalitet
Sykkelen er utstyrt med komponenter av god kvalitet, noe som betyr at komponentene er robuste, mens de ikke veie for mye.

Vedlikehold
Fordi denne sparkesykkelen fra Puky ikke har kulelager, kjede og luft i dekkene, krever den ikke vedlikehold som vanlige sykler. Med vask 1-2 gange i året holder sykkelen seg pen i mange år.

X

EAN: 5703177405160

25.06.2019
Alt i orden og meget hurtig levering
15.01.2018
Hurtig levering - dansk kvalitetsprodukt - stor glæde hos gavemodtageren: Sophia på 2 år!
21.07.2015
Den er samlet og ser fin ud, dog er jeg er det kommet bag på mig at Winther ikke maler deres produkter bedre , den vil hurtig ruste når den kommer i brug udendørs. Mvh Torben