Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Frilufts utstyr

Når du skal ut på tur; kanskje på en fottur i fjellene, en hyttevandring i Skandinavia eller telttur i det fri, er det masse utstyr som kan gjøre turen morsommere og mer spennende.

Det verste som kan skje på turen vil nesten være å gå ned på utstyret. Derfor har vi sørget for at du hos Atredo.no kan finne et stort utvalg av frilufts utstyr som gjør turen til en enda større opplevelse.

Selv om noen kanskje foretrekker å ha så liten oppakning som mulig, har vi mange små ting som kan gjøre stor forskjell. Kanskje er det en liten kniv du behøver, kanskje vil en kikkert eller et kompas være uunngåelig. Frilufts utstyr kan være veldig mange ting, og alt etter hvilken tur du skal på, kan du hos Atredo finne akkurat det du mangler.

Alle våre produkter er av høy kvalitet som er med på å sikre deg stor holdbarhet på produktene.

Når du skal ut å ha utstyr til en fottur eller noe annet hvor det kan bli nødvendig med lys eller noe annet praktisk lite verktøy er det godt å kunne finne alt på samme sted.

Kanskje kjenner du allerede til Atredos fantastiske servicenivå og raske levering. Det gjelder selvfølgelig også her i vår friluftsavdeling; så er det noe utstyr du mangler vil du få rask levering hos Atredo.no