Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Hos Atredo.no har vi alltid et stort utvalg av sykkelutstyr som passer til de fleste sykler. Vårt sykkelutstyr er alltid av god kvalitet, og har du spørsmål sitter vår kundestøtte alltid klare til å hjelpe deg.


Vi har et stort utvalg av sykkelutstyr

Finn en passende kategori eller kontakt våre dyktige medarbeidere hvis du trenger råd og veiledning til å finne sykkelutstyret som passer til din sykkel.

Vi har et stort utvalg av sykkelutstyr og tilbehør. Blant annet har vi en del utstyr og reservedeler til din landeveissykkel eller terrengsykkel samt verktøy. Enten du trenger nye sykkellykter, en sikkerhetsvest eller lyktebom, har vi det du leter etter. Er du en nybegynner, som kanskje vil se om sykkellivet er noe for deg før du investerer masse penger i dyrt sykkelutstyr, har vi også noe for deg. Er du derimot en erfaren syklist som ønsker deg profesjonelt sykkelutstyr, har vi også utstyret til deg, enten du er på utkikk etter sykkeldatamaskin, styrelager, actionkamera eller kanskje triatlonutstyr.

Vi har sykkelutstyr til alle årstider:

Så snart våren kommer og frosten forsvinner fra de norske veiene, finner vi fram syklene. Entusiasten som kjører langt på landeveissykkel, synes kanskje det er ubehagelig å gang på gang bli overrasket av en bil bakfra, som i tillegg kanskje kjører litt for nært. Da er det en god idé å kjøre med et lite speil montert direkte på sykkelhjelmen, slik at trafikken som kommer bakfra oppdages i tide.

Er det vinter og lyktetenningstid, er nødvendig sikkerhetsutstyr påkrevet, slik at du blir synlig i mørket. Her bør du se vårt store utvalg av sykkellykter, sykkelreflekser, reflekser til klær, sikkerhetsvester og mye annet. Alle bilister vet hvor vanskelig det kan være å se syklister og gående som beveger seg langs veikanten i skumringen eller når solen henger lavt. Pass på deg selv i trafikken og ta sikkerheten på alvor.

Blant våre mange underkategorier i Sykkelutstyr og tilbehør vil du finne mange gode tilbud og billig utstyr, enten du er på utkikk etter en ny sykkelkurv eller en sykkelpumpe. Vi kan også tilby deg fraktfri levering ved kjøp fra 299,-. Den gratis frakten er en tjeneste vi ønsker å gi til våre kunder enten de kjøper varer på tilbud, salg eller til våre normale priser.