Gratis frakt*
799 NOK
365 dagers returrett

Hold sykkelen ren (En ren sykkel er en glad sykkel)

Sørg alltid for å holde sykkelen ren. Etter en tur i skogen eller ved kjøring om vinteren på saltede veier. Det er viktig å rengjøre sykkelen etter hver tur og holde gir, lagre og bremser frie for skitt. Vask aldri sykkelen med en høytrykksspyler, da det kan ødelegge lagrene. Bruk en myk børste og ent passende rengjøringsmiddel. Skyll med rent vann. Bremser og dekk bør inspiseres for stein og skitt. Skift jevnlig bremseklosser, slik at sykkelen alltid bremser optimalt.

Trenger du nye reservedeler til sykkelen, så hold øye med våre gode tilbud, som vi jevnlig annonserer i vårt nyhetsbrev og på hjemmesiden. Har du spørsmål angående vedlikehold og reparasjon, har vi utdannet personell som sitter klare ved telefonen til å hjelpe deg med alt fra valg av pedaler, skifte av kjede, klargjøring av sykkel osv. Et godt, gratis råd med på veien er en del vår gode service.

En sykkel vil alltid ha godt av en tur til sykkelmekanikeren en gang i året, for ettersyn og smøring samt justering av bremser, gir, etc. Her kan man få en god klargjøring etter vinteren og få gjort nødvendige reparasjoner.

Guide til klargjøring og rengjøring av sykkel